Ongestoord kunnen doorwerken

Herken jij als ondernemer dat uw systeem vast loopt of traag is. Dan kunnen wij je helpen. We nemen je mee in de wereld van ICT maar dan wel met uitleg wat voor u ook gesneden koek is. Hoge rekeningen achteraf doen wij niet aan. Het werk dat wordt verzet om uw IT omgeving op de rit te houden word zoveel mogelijk geautomatiseerd zodat de kosten laag blijven.

Geen hoge kosten

Onze aanpak is uniek in vergelijking met andere IT partijen. U kunt bijvoorbeeld kosten besparen door tweedehands machines. Wilt u liever nieuwe machines dat kan natuurlijk ook. Wij werken eigenlijk met alles zelfs tweedehands printers. Wij bespreken altijd vooraf de kosten en het liefst spreken we standaard een maandbedrag af. Eigenlijk een soort zorgverzekering alleen dan met computers.

Het systeem beveiligen

BnPICT beveiligd niet alleen de systemen maar ook het netwerk. We zorgen ervoor dat virussen niet uw netwerk betreden laat staan uw systemen. Je kunt het zien als een extra slot bij de voordeur. Wij zijn afzonderlijk gespecialiseerd in malware met bijkomstigheid van gijzelsoftware tegenwoordig lees je vaak dat ook je back-ups versleuteld raken. Door de nieuwste technieken zorgen we ervoor dat we een offline back-up bewaren buiten uw kantoorpand. Zolang er geen draad aan zit en dus niet aan het internet verbonden is zijn uw bestanden veilig. Deze bestanden slaan wij op in ISO gecertifieerde gebouwen.