BNP ICT RGB

IT Services

IT Services

Compleet, zo valt onze dienstverlening te omschrijven. Een probleem met of een vraag over uw ICT? Wij staan voor u klaar met een waaier aan IT-services. Op maat, betaalbaar en oplossingsgericht. Wij denken met u mee en stellen exact die oplossingen voor waar u werkelijk wat aan heeft.

ONLINE WERKPLEK

Online werkplek

Thuiswerk is volledig ingeburgerd en met onze cloud oplossingen werkt iedereen waar hij of zij wil, terwijl toch alle belangrijke bestanden bereikbaar zijn en er volop gecommuniceerd kan worden. Bij BNP ICT richten we uw online werkplek op maat in en voorzien we u van alle tools om altijd en overal te kunnen functioneren. Dit op een veilige, flexibele en werkbare manier, voor minder doen we het niet.

Beheer Online

Bij u ter plekke of op afstand? Beide zijn mogelijk. Wij monitoren vanop afstand de werking van uw ICT-systemen en gaan proactief te werk om mogelijke problemen te voorkomen. Toch een probleem of loopt u ergens vast? Vanop afstand kunnen we u in het merendeel van de gevallen perfect verder helpen en anders komen we met plezier ter plaatse.

BEHEER ONLINE
MICROSOFT CLOUD
Microsoft cloud

Kiest u voor de Microsoft Cloud, dan geniet u van de gekende topsoftware en dat altijd en overal in de cloud. Maar ook opslaan, delen en communiceren met collega’s en/of externen kan perfect en dit in alle veiligheid. Wij zetten de Microsoft Cloud voor u op, maken u wegwijs en kunnen u ook helpen bij het overstappen naar de cloud. Wedden dat u nooit meer terug wil?

Neem contact op