BNP ICT RGB

Mijn Cloud

Mijn Cloud

Altijd en overal aan uw bestanden kunnen, de vrijheid van het nieuwe werken ervaren en alle programma’s gebruiken u die u maar nodig hebt? In de cloud kan het. Wij tuigen deze op, maken alles beschikbaar en zorgen dat u razendsnel vertrokken bent. Wees maar gerust, wij weten hoe belangrijk 24/7 beschikbaarheid en IT-systemen zijn voor uw bedrijf.

Colocatie

Zelf nog een serverruimte inrichten, servers plaatsen en deze onderhouden? Niet meer van deze tijd. Bij BNP ICT nemen we deze zorg van u over en geven we u serverruimte in onze beveiligde en gemonitorde omgeving. Zo zorgen we voor een uiterst performante oplossing en dit 24/7. U geniet van zekerheid, veiligheid en drukt de stroom- en onderhoudskosten.

Waarom zou u nog het risico lopen en de kosten dragen?
Al vanaf € 350 per maand voorzien we serverruimte voor u, inclusief stroom, onderhoud en een supersnelle netwerkverbinding. Reken uit die besparing!

Office 365

De kracht van Microsoft Office in de cloud? Stap over naar Office 365 en werk altijd en overal, terwijl je je favoriete programma’s gebruikt. Geen zorgen meer over upgrades, back-ups en hinderlijke wachttijden. Met Microsoft Office 365 bent u meteen vertrokken, altijd en overal.

BIJKOMENDE ZEKERHEID

Zonder internet vallen? De grootste vrees van heel wat mensen, want we kunnen niet meer zonder. Bij BNP ICT zorgen we voor de oplossing. Voor slechts € 15,- per maand zorgen we voor een redundante 4G-verbinding die automatisch geactiveerd wordt wanneer de hoofdlijn uitvalt. Gemoedsrust hoeft niet duur te zijn!

Neem contact op